2. El Eşya

16.05.2017
2. El Eşya

Yıllardır kullandığınız ve artık zamanının geçtiğini düşündüğünüz ürünleri ne yapıyorsunuz? Yapılan araştırmaya göre büyük bir kesim çöpe atıyor veya başka birilerine ücretsiz olarak veriyor. Günümüzde artık 2. el eşya sektörü günden güne gelişmektedir! Türkiye’nin herhangi bir yerinde ikamet ediyorsanız ve kullandığınız eski ürünleri elden çıkarmayı istiyorsanız eğer hiç vakit kaybetmeden ikinci el eşya firmalarından yardım alabilirsiniz. Türkiye’nin hemen hemen her yerinde bu hizmet verilmektedir. Durum itibari ile içinde bulunduğunuz yapı sebebiyle eşyalarınıza değer vermeye devam etmeniz gayet normal bir konudur. Fakat dışarı atmayı düşündüğünüz eşyalarınız varsa eğer değerinde fiyatlara satın alıyoruz. Ülkemizdeki bütün şehirleri kapsayacak şekilde adım adım her noktasına ulaşacak geniş araç filosuna sahibiz ve bu desteği sağlarken de müşterilerimize ekonomik olarak yardımcı olmaktayız.

2. el eşya alımlarına yıllardır devam eden firmamız, kullanmadığınız veya değer kaybı yaşadığınız eşyalarınızı komple almaktadır. Bizlerle iletişime geçmeniz durumunda ekiplerimiz hemen yola çıkarak kısa sürede adresinize ulaşmaktadır. İkinci el eşya alan yerler kelimesi ile arama motorlarında arama yaparsanız bu hizmeti sağlayan çok sayıda firma olduğunu göreceksiniz. Asıl önemli olanın ise bu hizmeti veren firmalar arası rekabetin inanılmaz bir boyutta olmasıdır. Detaylı bir şekilde araştırma yaptığınız da firmamızın ne kadar kaliteli bir firma olduğunu ve bu işi profesyonel bir şekilde gerçekleştirdiğini sizler de görebilirsiniz.

Türkiye’nin her yerinde firmamız hizmet vermekte ve her şehrin her noktasına kısa sürede hızlı bir şekilde ulaşmaktadır. İşini önemseyen ve iyi yapan firmalardan bir tanesi olduğumuzu belirtir ve sektör içerisinde liderlik koltuğundaki yerimizi de almış bulunmaktayız. Sektör baz alınarak düşünecek olursanız diğer firmalardan bir adım önde olan adresimiz ile sizler de tanışabilir ve atacak olduğunuz eşyalarınızı değerlendirebilirsiniz. Adres bilgilerinizi bize ilettiğiniz andan itibaren kapınıza kadar gelip, eşyalarınızı aldıktan sonra ödeme işlemlerini de nakit olarak gerçekleştiriyoruz. Hurda eşyalar bizim için çok değerlidir ve çöpe gitmesi yerine emin ellerde değerlendirilmesi daha mantıklı bir seçim olacaktır.

Detaylı bilgi almak ve kafanızdaki soru işaretlerini gidermek için bizimle iletişime geçebilirsiniz.



Tümü